xtreamer-ultra-compact-pc-pocitac-vhodny-nejen-do-obyvaku
Novinka Xtreamer Ultra compact PC. Počítač vhodný nejen do obýváku

Xtreamer Ultra compact PC. Počítač vhodný nejen do obýváku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 2. 2011 11:30 8

Motorem je dvoujádrový Atom D525, grafiku zajišťuje Ion druhé generace. Počítač si tak bez potíží poradí s Full HD videem. 

Reklama

Xtreamer zařadil do svého portfolia, které z velké části tvoří multimediální přehrávače, kompaktní počítač Ultra Compact PC. Stroj je postavený na druhé generaci platformy nVidia Ion, bez potíží by měl zvládnout přehrávání videa v režimu 1080p (Full HD). Výrobce ho označuje jako „ultimátní multimediální přehrávač“ a očekává dobré prodeje.

Hnacím motorem je dvoujádrový procesor Intel Atom D525 s nominální frekvencí 1,8 GHz, o grafiku se stará čip nVidie s 512 MB vyhrazené VRAM a podporou rozhraní DirectX 10. Operační paměť má kapacitu 4 GB, přítomna je i pozice pro osazení 2,5“ nebo 3,5“ pevným diskem.

Nechybí ani modul WiFi 802.11 b/g/n, šest USB 2.0 konektorů, DVI a HDMI výstup, naleznete zde i jeden eSATA konektor. Počítač využívá aktivní chlazení, hodnota akustického tlaku by ale neměla přesáhnout 24 dBA. Součástí balení je také USB disk s nakonfigurovaným operačním systémem (výrobce nespecifikoval). Cenu po nás zatím nechtějte.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama