vysledky-na-googlu-v-realnem-case
Novinka Výsledky na Googlu v reálném čase

Výsledky na Googlu v reálném čase

Martin Stančík

Martin Stančík

9. 12. 2009 11:00 1

Google spustil "vyhledávání výsledků v reálném čase," díky kterému se uživatelé dostanou k těm nejaktuálnějším informacím.  

Reklama

Internetový gigant oznámil, že nejnovější zprávy bude brát z více než miliardy webových stránek. Díky nové funkci se do hledání dostanou také některé statusy uživatelů sociálních sítí jako je Twitter, Facebook a MySpace. "Informace se objevují s takovou rychlostí, že záleží na každé sekundě," říká Amit Singhai z Googlu s tím, že jeho společnost je vůbec první, která "hledání výsledků v reálném čase" do svého vyhledávače integrovala. "Na druhou stranu se nemusíte bát, že budete zahlceni, jde nám o tom, aby byly výsledky co nejvíce relevantní," dodal Singhal.

Výsledky na Googlu v reálném čase
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle společnosti bude trvat několik dnů, než se změny v Googlu na celém světě projeví. Informace z Twitteru budou dostupné ihned, zatímco výsledky z Facebooku a MySpace se začnou zobrazovat až za měsíc. Zda na této novince sociální sítě něco vydělají, není jasné - Facebook tvrdí, že nikoli. "Je to obrovský zlom. Nyní můžete informace ze sociálních sítí hledat ihned po té, co je někdo napíše," říká Marissa Mayerová z Googlu. Otázkou zůstává, jak budou na nové výsledky reagovat samotní uživatelé a jak se k nim postaví konkurence.
 

Zdroj: BBC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama