vydani-htc-one-max-oficialne-potvrzeno
Novinka Vydání HTC One Max oficiálně potvrzeno

Vydání HTC One Max oficiálně potvrzeno

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

16. 10. 2013 12:00 6

Konečně bylo oficiálně potvrzeno chystané vydání HTC One Max, což je vlastně zvětšená verze HTC One, vybavená 5,9" displejem.

Reklama

Displej nabídne rozlišení 1920 × 1080 pixelů. Samotné tělo zařízení bude potom také větší s rozměry 164,5 × 82,5 × 10,29 mm. HTC One Max bude poměrně těžký, jeho hmotnost je totiž 217 gramů. Telefon bude vybaven 3300 mAh baterií, která by měla zajistit slušnou výdrž na jedno nabití smartphonu. Na zadním hliníkovém krytu je umístěn snímač otisků prstů. Překvapením je potom procesor, který je stále Snapdragon 600 s frekvencí 1,7 GHz. Nedočkáme se tedy výkonnějšího Snapdragon 800 od Qualcomm.

Vydání HTC One Max oficiálně potvrzeno
i Zdroj: PCTuning.cz

Smartphone bude disponovat 32 GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSD karty až o 64 GB. Telefon bude opět vybaven Ultrapixel fotoaparátem s BSI snímačem, kterým lze nahrávat Full HD videa. Na čelní straně je umístěna také webová kamera s rozlišením 2,1 Mpx, která by měla být dostatečná pro provozování videohovorů. HTC One Max bude mít dále dva čelní HTC BoomSound reproduktory s vestavěným zesilovačem, podporu NFC a 4G LTE. Shrnuto a podtrženo, jedná se vlastně pouze o větší klon již vydaného zařízení, který má za úkol konkurovat phabletům jako je Galaxy Note.

Zatím není známa cena, za kterou si milovníci phabletů a přerostlých telefonů budou moci nové HTC koupit. 

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama