video-warhorse-studios-na-e3-predvedlo-paradni-trailer-kingdom-come-deliverance
Novinka Video: Warhorse Studios na E3 předvedlo parádní trailer Kingdom Come: Deliverance

Video: Warhorse Studios na E3 předvedlo parádní trailer Kingdom Come: Deliverance

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

19. 6. 2015 10:00 8

Výstava E3 je téměř u konce, což znamená, že záplava oznámení, trailerů a videí ze hry brzy ustane. Ale ještě než se tak stane, máme pro vás malé překvapení – trailer z českého RPG Kingdome Come: Deliverance.

Reklama

Trailer poukazuje na působivé souboje s meči, ale ukazuje i další stránky hry – například craftování předmětů, alchymii a minihry.

Video dále upozorňuje na to, že ve hře se dočkáme dynamického počasí, že questy půjde řešit různými způsoby a že v tomto sandboxovém dobrodružství najdeme svět o velikosti 16 čtverečních kilometrů. To je v porovnání s aktuální RPG špičkou možná docela směšné, ale těchto 16 kilometrů je zvláštních tím, že jde o skutečný lán země. To znamená, že každý kámen, každou drobnou vyvýšeninu, kterou potkáte, vymodelovala sama příroda, což je naprosto úžasné.

Vydání středověkého RPG Kingdom Come: Deliverance bylo před několika týdny odloženo. Dočkat bychom se ho měli až někdy v polovině roku 2016. Mezi tím můžete využít early access na Steamu a zahrát si skrze něj alfu.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama