video-trailer-ukazuje-zavodni-trate-ze-hry-project-cars
Novinka VIDEO: Trailer ukazuje závodní tratě ze hry Project Cars

VIDEO: Trailer ukazuje závodní tratě ze hry Project Cars

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 3. 2015 13:00 1

Prakticky všechny informace o hře Project Cars byly prozatím zaměřeny výhradně na automobily. Dává to smysl. Vždyť jméno titulu je „Project Cars“. Jenže co by byla auta bez míst, po nichž bychom se s našimi plechovými mazlíčky mohli prohánět? Na tuto otázku pravděpodobně nedávno narazili také tvůrci hry Project Cars, následkem čehož jsme se dočkali nového traileru. Slightly Mad Studios v něm kladou důraz právě na závodní tratě. Pokud vás zajímají, pusťte si video.

Reklama

Kromě samotných tratí, jako je HockenheimRing, nebo Dubai, jsou z traileru výše patrné také dokonalé efekty počasí. Průtrž mračen a opravdu realistické odlesky na mokré silnici v Německu vystřídá nádherný západ slunce ve Spojených arabských emirátech, nebo východ slunce na pobřeží Kalifornie. A nakonec dojde samozřejmě i na automobily. 

 

Závodní hra Project Cars by měla obsahovat celkem 30 tratí, přičemž každá z nich by se měla trošku měnit i následkem počasí a denní doby. Pokud se vám hra zalíbila, buďte ostražití. Dočkat bychom se měli už v polovině května.

Zdroj: PC Gamer
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama