v-online-strilecce-world-of-tanks-zacina-tankovy-festival
Novinka V online střílečce World of Tanks začíná Tankový festival

V online střílečce World of Tanks začíná Tankový festival

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 8. 2019 12:30 4

Tank Festival, zbrusu nová kolekce eventů, míří do World of Tanks, tak aby stihla oslavy 9. výročí této populární hry. Tank Festival přinese fanouškům dvě nové sezóny Frontové linie, vrátí se však i tankové závody a mnoho dalších aktivit. Dvouměsíční maratón tankových soutěží začne 7. srpna a potrvá tak až do 7. října.

Reklama

V průběhu festivalu budou hráči plnit celou řadu zábavných úkolů, získavat za ně tikety a následně pak celou řadu sympatických dárků. Každý si navíc může vytvořit svůj identifikační řemínek „psí známku“, který spatří vždy zničený nepřítel a následně si může i upravit svůj tank a pomocí tiketů nakupovat ve festivalovém obchodě.

České prázdniny v srpnu

Od 9. srpna do 19. srpna se Tankový festival zaměří i na české hráče. Ti si budou moci vydělat hromady odměn, včetně blueprintového plánu českého vývojového stromu a první československý tank Tier VIII Premium, Škoda T 27.

Frontová linie 7 (polovina srpna) and Frontová linie 8 (polovina srpna)

Obě nové Frontové linie se objeví v průběhu Tankového festivalu. Hráči si užijí bitvy pro 30 vs. 30 hráčů, které se budou odehrávat na ploše 9×9 kilometrů. Sedmá epizoda, která přijde v polovině srpna, navíc nabídne novou mapu zasazenou do předměstí typického středoevropského města po skončení druhé světové války. Osmá Frontová linie se dostane ke slovu o měsíc později a nabídne take celou řadu novinek.

World of Tanks je online tanková střílečka založená na válečných konfliktech z poloviny 20. století. Za každou bitvu dle vítězství, prohry nebo remízy, získáváte zkušenosti a peníze, za které dále kupujete munici, vybavení a vylepšení tanků. Hra nabízí tanky národů Německa, SSSR, USA, Francie, Británie, Číny, Česka a dalších zemí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama