uz-zadne-tajemstvi-vime-kdy-huawei-ukaze-svuj-nejlepsi-smartphone
Novinka Už žádné tajemství. Víme, kdy Huawei ukáže svůj nejlepší smartphone

Už žádné tajemství. Víme, kdy Huawei ukáže svůj nejlepší smartphone

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 3. 2016 13:30

Huawei představí svůj dlouho očekávaný top model začátkem dubna. Nyní přibyla další indície, která odhaluje přesný termín premiéry.

Reklama

Známý „únikář“ Evan Blass opět nezklamal. Na svém twitterovém účtu zveřejnil datum, kdy dojde k odhalení telefonu Huawei P9. Tisková konference čínského výrobce je údajně naplánována na čtvrtek 6. dubna.

Podle dřívějších zpráv Huawei chystá hned čtyři varianty smartphonu P9. Běžnou „pé devítku“ by měl doplnit jednodušší a levnější model. Chybět nemá ani provedení s velkým displejem a setkat bychom se měli také s prémiovou verzí s duálním fotoaparátem.

V případě nejvybavenější verze se můžeme těšit na štíhlý smartphone s kovovými zády, zaoblenými rohy a displejem, jenž bude zakřivený k okrajům (efekt 2,5D). Obrazovka s úhlopříčkou 5,2 palce by měla mít rozlišení Full HD, tedy 1 920 × 1 080 obrazových bodů. Vyšší rozlišení by ukrajovalo příliš mnoho energie z 2900mAh akumulátoru.

Pohonnou jednotkou smartphonu má být čipset Kirin 955 s grafikou Mali T880 MP4 a 6 GB RAM (některé zdroje uvádějí  Kirin 950 a 4 GB operační paměti). Počítat můžeme také s novým Androidem Marshmallow a podporou technologií NFC a LTE. Pro zabezpečení uživatelských dat poslouží kruhová čtečka otisků prstů umístěná v zadní části přístroje..

Už žádné tajemství. Víme, kdy Huawei ukáže svůj nejlepší smartphone
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: EB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama