Úvaha: Nastává nám konec hardcore hraní?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Úvaha: Nastává nám konec hardcore hraní?

Úvaha: Nastává nám konec hardcore hraní? | Kapitola 9

Michal Rybka

Michal Rybka

22. 7. 2011 03:00 41

Seznam kapitol

1. Smartphony rostou 2. Causual nebo hardcore? 3. Čas je oč tu běží 4. Ultra mega skóre 5. Easy to start...
6. Zlatá medaile 7. Výkon jde stranou 8. Jak budeme hrát? 9. Hráči zvítězí

Když nedávno Carmack prohlásil, že už brzy budou dominantní herní platformou tablety a telefony, zavládlo mezi hráči zděšení. Je vůbec možné, že toto prohlašuje autor pecek, jako byl Doom nebo Quake? Kde to jsme? Kde je smysl přetaktování našich PC a kam najednou mizí zdánlivá dominance herních konzolí?

Reklama

Nejpravděpodobnějším cílem pro „kombinované platformy“ by se tak jevilo PC a Android (za předpokladu, že si zařízení s Androidem dokáží zjednat alespoň nějakou uniformitu a nebude to co pes to jiná ves).  A takový WoW klient pro Androidový telefon – pane, to by byl přímo Everest hardcore hraní, není-liž pravda?

Úvaha: Nastává nám konec hardcore hraní?
i Zdroj: PCTuning.cz

Takový malý ždibec, takovou ukázku toho, jak by to mohlo vypadat, ukazuje třeba free aplikace pro iPhone – World of Warcraft Mobile Armory: můžete se mobilně účastnit aukcí, plánovat činnosti v guildách a nebo používat Guild Chat. Samozřejmě, není to mobilní WoWko, ale už to naznačuje zajímavé směry, kudy by se vývoj mohl ubírat.

Takže ne, s mobily a tablety hardcore hraní ani náhodou nekončí – a v podstatě to ani moc neovlivní „nemobilní“ herní platformy. Pětipalcový displej telefonu nebude nikdy konkurencí pro 50" televizi. Tvrdý boj to bude pro mobilní konzole – ale už bylo na čase, aby někdo pořádně zatřásl dominantní pozicí Nintenda v tomhle sektoru. Bude to jenom ku prospěchu věci!

Úvaha: Nastává nám konec hardcore hraní?
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama