upravy-vzhledu-winxp-2-sysmetrix-a-rainlendar
Software Článek Úpravy vzhledu WinXP (2): SysMetrix a Rainlendar

Úpravy vzhledu WinXP (2): SysMetrix a Rainlendar | Kapitola 2

Kwolek Jirka

Kwolek Jirka

4. 8. 2003 00:00 29

Seznam kapitol

1. Sysmetrix 2. Rainlendar

Upraveno + české skiny kalendáře. Operační systém Windows XP není příliš štědrý k těm, kteří touží mít graficky přehledné a snadno konfigurovatelné informace o systému vždy na očích. Chcete mít stálý přehled o uploadu / downloadu ze sítě, zatížení CPU, volném místu na disku, obsazené paměti, informace o počtu nevyzvednutých mailů... musíte klikat a klikat... nebo si můžete pořídit SysMetrix. Rainlendar je zase hezký, malý (a především "živý") kalendář na desktopu...

Reklama

Pěkný, užitečný a hlavně snadno konfigurovatelný kalendář naleznete na stránkách Rainyho. Rainlendar můžete stáhnout i u nás (525kB), přiložil jsem i skin Spectre (11kB).

Úpravy vzhledu WinXP (2): SysMetrix a Rainlendar
i Zdroj: PCTuning.cz


jeden ze standardních skinů, Shadow3 vypadá dobře na každé tapetě

Poznámka: Nyní doplněno o české skiny pro Shadow3! Soubory stačí nahrát do adresáře ../RAINLENDAR/ SKINS/SHADOW3/ a pak ho spustit opětovně a zvolit v menu ve skinech Czech. Skiny: by Neutronek, Caesar (včetně zdrojů .psd) a Hell. Díky!

Úpravy vzhledu WinXP (2): SysMetrix a Rainlendar
i Zdroj: PCTuning.cz


Spectre, skin vhodný pro světlá (Aqua) pozadí...

Výhodou Rainlendaru je, že je tzv. skinovatelný (lze měnit jeho vzhled) a to, že podklad může být i průhledný (viz. Shadow3) - snadno tak splyne s libovolnou tapetou.

Poznámka: Skiny je třeba instalovat do podadresáře Skins a jsou dále konfigurovatelné (počeští někdo np. Shadow3, kde jsou měsíce a dny uložené v bitmapové podobě?) - ozvěte se do redakce na clanky@pctuning.cz).

První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama