toshiba-uvadi-na-trh-serii-vysokokapacitnich-disku-md03aca-v-pro-bezpecnostni-aplikace
Novinka Toshiba uvádí na trh sérii vysokokapacitních disků MD03ACA-V pro bezpečnostní aplikace

Toshiba uvádí na trh sérii vysokokapacitních disků MD03ACA-V pro bezpečnostní aplikace

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

13. 5. 2014 10:00

Pokud sháníte nové velkokapacitní pevné disky pro záznam videa například z bezpečnostních kamer, mohla by Vás zaujmout nová řada pevných disků MD03ACA-V od společnosti Toshiba.  

Reklama

Jedná se o řadu 3,5palcových pevných disků, která nabídne kapacity od 2 do 4 TB. Disky lze připojit pomocí rozhraní SATA III (6 Gb/s) a jejich plotny se točí rychlostí 7200 otáček za minutu. Všechny modely jsou založeny na 512B sektorech a jsou určeny k nepřetržitému provozu (24/7). Jsou tedy ideální pro ukládání video záznamu z bezpečnostních kamer. 

Toshiba uvádí na trh sérii vysokokapacitních disků MD03ACA-V pro bezpečnostní aplikace
i Zdroj: PCTuning.cz

Průměrná doba mezi poruchami (MTBF) se pohybuje okolo 1 milionu hodin. Série zahrnuje konkrétně tři modely a to MD03ACA200V s kapacitou 2 TB, MD03ACA300V s kapacitou 3 TB a nejvyšší model MD03ACA400V, který nabídne 4 TB. Všechny modely mají robustní konstrukci, která umožňuje jejich umístění v různých videorekordérech včetně digitálních sledovacích videorekordérů SDVR, síťových sledovacích systémech SNR a hybridních SDVR rekordérech. 

Mezi další aktiva této série patří také možnost multi-streamingu videa, podpora datových toků video obsahu ve vyšším rozlišení a vyšší tepelná odolnost. Prodej začne v Japonsku ještě tento měsíc. O cenách a celosvětovém datu vydání se zatím výrobce nezmiňuje. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama