Tipy na vánoční dárky: vyberte si z her podle žánrů
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Tipy na vánoční dárky: vyberte si z her podle žánrů

Tipy na vánoční dárky: vyberte si z her podle žánrů | Kapitola 4

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

10. 12. 2014 08:00 10

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Adventury 3. Strategie 4. Akční 1. 5. Akční 2.
6. Závodní 7. Pro vaše děti či příležitostně hrající přítelkyni 8. RPG 9. Simulátory 10. Free-to-play hry, kredit, body a herní merchandising

Předvánoční shon je v plném proudu. Všem nešťastníkům, kteří ještě shánění dárků čeká, a navíc jim k tomu chybí potřebná inspirace, spěcháme na pomoc naším vánočním průvodcem, v němž vám dáváme tipy na zajímavé hry podle žánrů. Chystáte-li se nakoupit dárek pro vášnivého hráče, nebo si hrou udělat radost sami, nahlédněte také!

Reklama

Hry z kategorie akční jsou zastoupeny nejpočetněji jak na pultech obchodů, tak i v nabídce digitálních distributorů. Může za to samozřejmě fakt, že o tyto hry je mezi hráči největší zájem, takže se i nejvíce prodávají. Z těchto důvodů jsem akčním hrám a potažmo hlavně střílečkám vyčlenila hned dvě strany.

Wolfenstein: The New Order

Vzkříšení jednoho ze zakladatelů FPS žánru se povedlo na jedničku. Wolfenstein: The New Order přišel se smyšleným herním sci-fi světem, který odpovídal na otázku, co by bylo, kdyby Nacisti vyhráli druhou světovou válku. Autorům se také povedlo velmi dobře skloubit klasickou hratelnost s moderními prvky a udržet hráče v napětí ze zběsilé akce od začátku až do konce. Co víc si přát?

Tipy na vánoční dárky: vyberte si z her podle žánrů
i Zdroj: PCTuning.cz

Výpis recenzí hry Wolfenstein: The New Order najdete zde.

Recenzi hry na PC Tuningu najdete zde.

Graf ceny produktu Wolfenstein The New Order poskytuje server Heureka.cz

Metro Redux

Metro Redux je vylepšená verze her ze série Metro, tedy Metro 2033 a Metro: Last Light. Vedle vylepšené grafické stránky, která je patrná hlavně ve starší hře Metro 2033, autoři do hry vložili také různé herní módy, díky nimž si starší Metro 2033 můžete užít jako akčnější hru (po vzoru Metro: Last Light) a novější Metro: Last Light zase jako plíživější a strašidelnější titul po vzoru původního Metra 2033. Skvělá koupě nejen pro fanoušky Dmitri Gluchovskiho, ale i stříleček obecně.

Tipy na vánoční dárky: vyberte si z her podle žánrů
i Zdroj: PCTuning.cz

Výpis recenzí hry Metro Redux najdete zde.

Graf ceny produktu Metro Redux poskytuje server Heureka.cz

Middle-Earth: Shadow of Mordor

Má obdarovaný rád Středozemi a její příběhy? Potom nemůžete nakoupit líp. Hra Middle-Earth: Shadow of Mordor je mnohými hráči označována za vůbec nejlepší adaptaci Pána Prstenů. Middle-Earth: Shadow of Mordor je označováno za akční RPG, slovo akční je ale v tomto případě naprosto stěžejní. Ve hře najdete hromady skřetů, které budete neúnavně mlátit v efektních soubojích. Zbytek je potom jenom příjemná omáčka.

Tipy na vánoční dárky: vyberte si z her podle žánrů
i Zdroj: PCTuning.cz

Výpis recenzí hry Middle-Earth: Shadow of Mordor najdete zde.

Graf ceny produktu Middle-Earth: Shadow of Mordor poskytuje server Heureka.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama