thermaltake-predstavil-skrine-urban-t21-a-t31
Novinka Thermaltake představil skříně Urban T21 a T31

Thermaltake představil skříně Urban T21 a T31

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 11. 2013 09:00 1

Thermaltake odhalil dvě nové skříně ze série Urban, konkrétně se jedná o midi tower skříně T21 a 31.

Reklama

Celá série se pyšní sofistikovaným designem s ostrými rovnými hranami. Skříně jsou tedy určeny pro uživatele, kteří hledají dostatečný prostor pro instalaci komponent a současně si potrpí na jednodušší elegantní vzhled vzhled. 

Prvním přírůstkem je model Urban T21. Jednoduchý kovový přední panel tohoto modelu pod sebou ukrývá pozice pro tři optické mechaniky a 6 pozic pro instalaci HDD. Do pozic pro disky lze instalovat HDD a SSD bez použití nářadí. Na vrchu čelního panelu je umístěn I/O panel zahrnující dva SuperSpeed USB 3.0 porty a výstupy pro sluchátka a mikrofon. Na boku nalezneme poměrně malé okno bočnice. 

Thermaltake představil skříně Urban T21 a T31
i Zdroj: PCTuning.cz

Ve skříni je dostatek prostoru pro instalaci extra dlouhých grafických karet a základních desek až do velikosti standardního formátu ATX. Ve skříni nalezneme také pogumované otvory pro cable management. Co se chlazení týče chlazení, disponuje T21 dvěma předinstalovanými 120 mm ventilátory. Další ventilátory lze umístit například na vrchní panel či do bočnice. 

Thermaltake představil skříně Urban T21 a T31
i Zdroj: PCTuning.cz

Urban T31, tedy druhá představená midi tower skříň, bude k dostání ve variantě s oknem či bez okna do bočnice. Povrchová úprava skříně je vyvedena z kartáčovaného hliníku, dveře čelního panelu jsou vyrobeny z oceli. Skříň má, stejně jako její kolegyně, jednoduchý elegantní design. Pochlubí se také prvky odhlučnení ve formě hluk tlumící pěny umístěné do obou bočních panelů skříně. 

Thermaltake představil skříně Urban T21 a T31
i Zdroj: PCTuning.cz

Do skříně lze instalovat až tři optické mechaniky a až 6 HDD či SSD disků. Na vrchním panelu najdeme kromě I/O panelu, také dokovací stanici pro 2,5" či 3,5" disky. I/O panel zahrnuje dvojici USB 3.0 a dvojici USB 2.0 portů a klasické HD audio konektory. O chlazení se u této skříně postará také dvojice 120 mm ventilátorů, které jsou současní balení. Do skříně lze instalovat samozřejmě další ventilátory, do spodního a vrchního panelu. Pokud jste fanoušky vodního chlazení, lze do vrchního panelu instalovat také radiátor vašeho "vodníka". 

Thermaltake představil skříně Urban T21 a T31
i Zdroj: PCTuning.cz

T31 má podporu instalace všech základních desek až po klasický formát ATX. Pro snadnou výměnu či instalaci CPU bez nutnosti oddělání desky, je na držáku desky vyříznut otvor, pomocí něhož lze chladič snadno přidělat. Skříň pojme i extra dlouhé grafické karty a pochlubí se také pogumovanými otvory pro vedení kabeláže a hadic vodního chlazení. 

Teď něco k cenám samotných produktů. Thermaltake Urban T21 má doporučenou cenu 69 dolarů, tedy asi 1 320 Kč. Model Thermaltake Urban T31 bez okna do bočnice vás bude stát 89 dolarů (1 700 Kč), zatímco verze s oknem je o něco dražší, její doporučená cena je totiž 99 USD (1 900 Kč)

Zdroj TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama