thermaltake-armor-va8000bws-pc-skrin-jako-tank
Skříně, zdroje, chladiče Článek Thermaltake Armor VA8000BWS - PC skřín jako tank

Thermaltake Armor VA8000BWS - PC skřín jako tank | Kapitola 2

Markus

Markus

15. 8. 2005 01:00 89

Seznam kapitol

1. Úvod - standardy ATX a BTX 2. Mega krabice a specifikace 3. Design a vybavení 4. Armor pod parou 5. Závěr a hodnocení

V poslední době zažívá svět počítačového hardware podstatné změny. Za tu největší můžeme považovat přechod z 32bitových procesorů na procesory se 64bitovými instrukcemi. Tou další je pomalý přechod z formátu ATX na BTX. Firma Thermaltake nezahálí a již dnes nám nabízí počítačovou skříň, kterou je možno na tento standard lehce upravit. Tato skříň nese jméno Armor VA8000BWS a nejedná se o žádného drobečka, nýbrž o kolos dělající čest svému označení.

Reklama

První co Vás asi dostane už v obchodě je obrovská krabice, ve které se tato skříň skrývá. Její rozměry 670 x 320 x 740 mm můžou být opravdový problém. Pokud si budete chtít tuto skříň pořídit, vezměte si na to auto nebo vozík. V rukou ji pravděpodobně neunesete. Váha kovové (železné) verze je i s krabicí 18 Kg. Což by se Vám asi pěkně proneslo.

Na krabici je krásně vyobrazen celá skříň a jeho podrobný popis. Najdete zde i informace o možném BTX rozšíření, které si můžete dokoupit. A dokonce je zde i zmínka o instalaci vodního chlazení.

pro zvětšení klikněte
i Zdroj: PCTuning.cz
pro zvětšení klikněte


pro zvětšení klikněte

Specifikace skříně

Thermaltake Armor VA8000BWS - PC skřín jako tank
i Zdroj: PCTuning.cz
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama