t-mobile-prohlubuje-spolupraci-s-airbnb-nove-nabizi-kredit-100-eur-pro-hostitele
Novinka T-Mobile prohlubuje spolupráci s Airbnb. Nově nabízí kredit 100 eur pro hostitele

T-Mobile prohlubuje spolupráci s Airbnb. Nově nabízí kredit 100 eur pro hostitele

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 5. 2016 08:00

Partnerství T-Mobile a Airbnb zahájené v dubnu 2015 pokračuje, navíc se rozšířilo o novou nabídku. V jejím rámci získá každý uživatel, který se na Airbnb zaregistruje prostřednictvím operátora jako hostitel, kredit v hodnotě 100 eur na platbu ubytování. Tuto výhodu lze kombinovat s dosavadní nabídkou poukazu na 30 eur při registraci služby přes T-Mobile.

Reklama

Každý, kdo v období od 16. května do 31. srpna 2016 zaregistruje na Airbnb svou nemovitost nacházející se v České republice, obdrží voucher v hodnotě 100 eur na platbu ubytování na svých cestách. Podmínkou pro získání slevy je přijetí a dokončení minimálně jedné rezervace v minimální hodnotě 25 eur (cena za ubytování včetně poplatku za úklid, ale bez servisního poplatku pro Airbnb) do 30. září 2016.

Současně zůstává v platnosti promo akce spuštěná v dubnu loňského roku, v jejímž rámci získá každý uživatel, který se na Airbnb zaregistruje prostřednictvím operátora, poukaz v hodnotě 30 eur na platbu ubytování (více zde). Obě nabídky je případně možné zkombinovat – zákazník se tedy může nejdříve registrovat do Airbnb přes T-Mobile a získat slevu 30 eur, následně k již existujícímu účtu zaregistrovat svou nemovitost a po prvním ubytování obdržet 100eur kupón.

Airbnb umožňuje vyhledávání a placení ubytování v soukromých bytech a domech po celém světě včetně České republiky. Momentálně nabízí prostřednictvím své webové nebo mobilní aplikace okolo dvou milionů možností ubytování ve více než 34 tisících měst a 191 zemích.

Nabídka bude prezentována na portálu Našim pro radost. Možnost registrace a bližší informace najdete od 16. 5. 2016 na www.nasimproradost.cz/airbnbhostitel.

T-Mobile prohlubuje spolupráci s Airbnb. Nově nabízí kredit 100 eur pro hostitele
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj:T-Mobile TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama