SteelSeries Arctis Nova 4P Wireless: Multiplatformní headset kabelů zbavený
i Zdroj: PCTuning.cz
Herní příslušenství Recenze SteelSeries Arctis Nova 4P Wireless: Multiplatformní headset kabelů zbavený

SteelSeries Arctis Nova 4P Wireless: Multiplatformní headset kabelů zbavený | Kapitola 5

Michal Maňák

Michal Maňák

12. 9. 2023 12:00 3

Seznam kapitol

1. Úvod, parametry, konstrukce 2. Konektivita 3. Software 4. Zvuk 5. Zhodnocení

Na svět bez drátů se zvyká lehce. Až někam pojedete autobusem, rozhlédněte se, kolika lidem od uší ještě visí kabel – moc jich nebude, Bluetooth zvítězil. Ale co doma? U notebooku nikdo cvičit nepotřebuje a PC si na kolo taky nevezmete, kabel proto není na obtíž, dokud se nezačne lámat, nepletete si ho s drátem na nabíjení mobilu, nezapadává vám pod klávesy na klávesnici nebo nezabírá už tak omezený počet USB.

Reklama

Závěr: Na hry prima, na hudbu moc ne

Shrnout do jednoho verdiktu headset SteelSeries Arctis Nova 4P Wireless nejde. Koktejl jejich vlastností umí být opojně sladký, pokud se bavíme o pohodlí nošení, příjemném provedení a rozumné variabilitě nastavení, která není ani triviální, ani přehnaně detailní. Ono zaměření na hráče je alfou a omegou celých sluchátek.

Textilní náušníky jsou pohodlné, snad taky hodně vydrží
i Zdroj: PCTuning.cz
Textilní náušníky jsou pohodlné, snad taky hodně vydrží

Pokud sháníte zařízení, které budete střídavě připojovat k různým herním platformám, abyste mohli komunikovat, ideálně v rušném prostředí, kde se bude moci projevit čištění zvuku z mikrofonu, může převládat spokojenost.

Zároveň ale nemohu zamlčet, že za tenhle kousek si SteelSeries řeknou o částky kolem tří tisíc. A to je hodně. Minimálně bych od této cenovky čekal, že sluchátka budou podporovat Bluetooth a hravě se vám postarají i o soukromou diskotéku. Místo toho čeká audiofily spíš zklamání nebo ladění ekvalizéru.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama