spolecnost-lepa-prichazi-s-midi-tower-skrini-lpc306
Novinka Společnost LEPA přichází s midi-tower skříní LPC306

Společnost LEPA přichází s midi-tower skříní LPC306

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 2. 2014 12:00 1

Firma LEPA nyní vydává svoji novou počítačovou skříň LPC306, která má formát midi-tower. Jedná se o skříň s jednoduchým agresivním designem, který bude slušet hlavně herním sestavám.

Reklama

Čelní panel skříně je potažen pevnou gumovou vrstvou, která zabraňuje poškrábání a zároveň by měla také zabránit ulpívání otisků prstů. Celá skříň má černou barvu, jediným odlišným prvkem jsou barevné proužky po obou stranách čelního panelu. Na čelním panelu je ve vrchní 5,25palcové pozici umístěn také I/O panel, který nabídne dva audio konektory a dvojici portů USB 3.0. Skříň je určena k montáži základních desek formátu ATX a Micro ATX.

Společnost LEPA přichází s midi-tower skříní LPC306
i Zdroj: PCTuning.cz

LPC306 pojme až sedm pevných disků, z nichž tři mohou mít formát 2,5 palce a lze je namontovat do horních klecí, zatímco tři spodní klece poslouží k instalaci 3,5" disků. Další jeden 2,5" disk je pak možno namontovat dodatečně. Horní klec s pozicemi pro disky je možné vyjmout, aby byl zlepšen přívod vzduchu. Na základní desku je možné umístit až sedm rozšiřujících karet včetně grafických karet s maximální délkou 390 mm

O chlazení skříně se stará jeden předinstalovaný 120mm ventilátor, který je umístěn na zadním panelu. Ten má na starost odvod teplého vzduchu ze skříně. Chladicí systém jde dále rozšířit pomocí dalších dvou 120mm ventilátorů, které lze umístit do čelního panelu. Další dvojici větráků můžeme namontovat také do bočnice. 

Společnost LEPA přichází s midi-tower skříní LPC306
i Zdroj: PCTuning.cz

K dostání budou tři barevné verze, které se liší barvou zmíněného pruhu po stranách čelního panelu. Konkrétně se dočkáme černého (LPC306B-B), červeného (LPC306B-R) a zeleného (LPC306B-G) rámečku. Všechny varianty by měly být k dostání za cenu 39,90 Euro (vč. DPH). U nás je skříň již nyní k vidění za cenu pohybující se kolem 1 000 Kč.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama