spolecnost-genius-predstavila-herni-mys-x-g510-gaming-mouse
Novinka Společnost Genius představila herní myš X-G510 Gaming Mouse

Společnost Genius představila herní myš X-G510 Gaming Mouse

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 4. 2013 10:00

Genius včera představil svoji novou herní myš X-G510, která je oboustranná, což znamená, že je vhodná jak pro levoruké tak pravoruké hráče.

Reklama

Myš nabízí velmi slušnou přesnost, pohodlí a funkčnost díky šesti funkčním tlačítkům, které na myši nalezneme. Myš má poměrně zajímavý a netradiční vzhled. Navíc nabízí možnost změnit jas podsvícení a nabídne taky pulzující režim, který si může hráč sám naladit. Tím si hráč může dokreslit herní atmosféru podle svých představ.  

X-G510 potěší pohodlným designem a to především díky pogumovanému povrchu, který zajistí pevný a pohodlný úchop i při prudkých pohybech. Myška také nabídne kromě jiného 1,8 metrový kabel.

Dpi tlačítko, umístěné na myši, nám umožní bezproblémovou a rychlou změnu DPI během hraní. Můžete si vybrat DPI v rozsahu 500 – 2000, což postačí na většinu herních titulů. Myš má také velmi svižnou dobu odezvy a to 1 ms, frekvence snímání pohybu je potom 1000 MHz.

Společnost Genius představila herní myš X-G510 Gaming Mouse
i Zdroj: PCTuning.cz

Uživatelské rozhraní myši nabízí uložení až 21 maker ve třech herních profilech s až 20 příkazy na jedno makro. Zajímavé je, že myš má vlastní paměť pro uložení maker, tudíž se ukládají přímo do myši.

X-G510 je již nyní k dispozici v USA a v Kanadě za doporučenou maloobchodní cenu 34,99 dolarů, tedy cca 700 Kč. Její dostupnost v Evropě zatím nebyla zveřejněna. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama