sony-rozsiri-svoji-nabidku-odolnych-externich-disku-o-novy-2tb-pevny-disk-psz-ha2t
Novinka Sony rozšíří svoji nabídku odolných externích disků o nový 2TB pevný disk PSZ HA2T

Sony rozšíří svoji nabídku odolných externích disků o nový 2TB pevný disk PSZ HA2T

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

8. 4. 2014 08:00

Pokud sháníte odolný profesionální přenosný pevný disk, který využívá rozhraní USB 3.0 a má kapacitu 2 TB, možná Vás zaujme nová nabídka od společnosti Sony.

Reklama

Sony totiž chystá vydat nový 2TB pevný disk označený jako PSZ HA2T, kterým rozšiřuje svoji nabídku vysokokapacitních přenosných pevných disků. Připojí se tak k současným modelům série PSZ. Součástí této série jsou již pevné disky PSZ-HA50 (500 GB) a PSZ HA1T (1 TB) společně s přenosným SSD diskem PSZ-SA25 s kapacitou 256 GB. 

Sony rozšíří svoji nabídku odolných externích disků o nový 2TB pevný disk PSZ HA2T
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Na obrázku je 1TB varianta

Všechny disky této série jsou vybaveny pevným silikonovým ochranným krytem, který zabraňuje poškození disku při přepravě. Disky mají ochranu proti nárazům a pádům z výšky až 2 metry. Splňují také normu MIL-STD-810G a standardy IP5X a IPX4. Jsou tedy odolné vůči prachu a postříkání či polití vodou

Všechny modely, včetně nového 2TB disku, mají předinstalovaný software, který uživatelům umožňuje přepínat mezi souborovými systémy exFAT, FAT32, HFS+ a NTFS. Na těle disků je umístěna LED dioda, která indikuje stav datových přenosů. Všechny modely jsou, kromě jednoho USB 3.0 portu, vybaveny také dvěma FireWire 800 rozhraními. USB 3.0 port poskytuje rychlost přenosu až 400 MB/s u SSD modelu a až 120 MB/s u pevných disků. 

Nový model PSZ HA2T by měl být k dostání v červnu tohoto roku za doporučenou cenu 269,49 dolarů, což je necelých 5 400 Kč. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama