Sony chystá aktualizaci PS5 - přijít má volitelné pozadí, widgety a další
i Zdroj: Sony Entertainment
Novinka Sony chystá aktualizaci PS5 - přijít má volitelné pozadí, widgety a další

Sony chystá aktualizaci PS5 - přijít má volitelné pozadí, widgety a další

Ondřej Lyko

Ondřej Lyko

21. 3. 2024 17:50

Sony se nejspíš chystá aktualizovat systém své herní konzole. Update by měl přinést několik atraktivních funkcí, oficiálně však ještě nebylo nic potvrzeno.

Reklama

V jednom z posledních videí YouTubera “Mystic” můžeme vidět, jaké novinky Sony údajně chystá pro svou konzoli. Mezi nejvíce vyzdvihované funkce se řadí dynamická pozadí a widgety pro aktivitu přátel, stav baterie ovladače si sluchátek, zaplnění uložiště a nebo pro novinky z PlayStation Store. Tyhle nové funkce jsou nejspíše součástí beta testování, jež je zatím dostupné pouze pro úzký okruh uživatelů konzole.

Sony ještě oficiálně neuvedlo informace o další beta verzi systémového softwaru. Nejnovější verze je 9.00, která byla vydána mezi všechny uživatele minulý týden. Tato aktualizace přinesla vylepšení zvuku ovladače DualSense a mnoho dalšího.

Většina uživatelů PS4 si vzpomene na možnost výběru vlastního pozadí a tématu. O tématech zatím Sony mlčí, tapety jsou však nejspíš za dveřmi.

Sony vydalo konzoli PS5 v roce 2020 a v současnosti kolují zvěsti o chystaném PS5 Pro. Nový model by měl být uveden na trh v tomto roce. Jednou z nových funkcí chystané konzole je údajně vlastní upscaling technologie od Sony, která může vylepšit kvalitu obrazu stávajících her pro PS5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama