sonicable-nabijte-sve-zarizeni-dvakrat-rychleji-nez-s-beznym-usb-kabelem
Apple Novinka SONICable: nabijte své zařízení dvakrát rychleji než s běžným USB kabelem

SONICable: nabijte své zařízení dvakrát rychleji než s běžným USB kabelem

Sam Sadovski

Sam Sadovski

10. 2. 2015 12:00 16

O startupy nikdy není nouze, kolik z nich je ale úspěšných? V Indiegogo kampani pro produkci SONICable byla požadovaná částka převýšena více než 30 krát.

Reklama

SONICable funguje na poměrně jednoduchém principu - v běžném režimu kabel přenáší zároveň jak data, tak i energii potřebnou k dobití přístroje, stačí ale přepnout regulátor nacházejicí na samotném kabelu a rázem se celý průtok soustředí pouze na dodávání energie.

SONICable: nabijte své zařízení dvakrát rychleji než s běžným USB kabelem
i Zdroj: PCTuning.cz


Aby se kabel často neohýbal či nelámal a v důsledku nedošlo k narušení kontaktu, je v celé své délce opletený nylonem, což mu výrazně dodává na životnosti. Klasický USB port na jedné straně kabelu je oboustranný, ve tmě již tedy nebudete muset řešit správné otočení při jeho zapojení. Z druhé strany je kabel zakončen buď konektorem Apple Lightning či klasickým micro USB portem (volitelné při koupi.)


SONICable o délce 1,2 m bude prodávaný v šesti barevných variantách a s doživotní zárukou. Za cenu 27 dolarů (zhruba 660 Kč) si ho můžete do 23. února zakoupit v Indiegogo kampani, poté bude kabel prodáván o 25% dráž. Výrobce pouze uvádí, že rychlost dobíjení se dvojnásobně zvýší při použití běžného USB portu u notebooku či desktopu. Zdali bude kabel stejně účinný i při použití běžného 230V adaptéru není známo.

Zdroje: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama