smartphone-htc-desire-q-uz-v-prodeji
Novinka Smartphone HTC Desire Q už v prodeji

Smartphone HTC Desire Q už v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 4. 2013 16:30 3

Na Tchajwanu došlo minulý týden k oficiálnímu uvedení smartphonu Desire Q, který vyrábí společnost HTC. Nový model potěší zejména méně náročné uživatele, podobně jako již dříve uvedený sourozenec Desire P. Jeho hardwarová výbava je na dnešní dobu podprůměrná. Na peněženky zákazníků chce zaútočit hlavně nízkou cenou.

Reklama

Nepřehlédněte:

GOOGLE ODSTRANIL V ÚNORU Z OBCHODU PLAY REKORDNÍCH 60 000 APLIKACÍ

Chytrý telefon se může pochlubit 4palcovým displejem s WVGA rozlišením, jednodjárovým procesorem taktovaným na frekvenci 1 GHz, 512 MB RAM, 4GB interním úložištěm, slotem pro rozšiřující microSD karty a fotoaparátem s rozlišením pět megapixelů a automatickým ostřením, jemuž za zhoršených světelných podmínek napomáhá jedna LED.

Desire Q nabídne i podporu technologie Beats Audio. Pod zadním odnímatelným krytem pak najdeme baterii v kapacitě 1650 mAh. Do prodeje jde telefon s Androidem ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich, což je velké zklamání.

Rozhodně bychom si totiž dokázali představit nasazení novější generace Jelly Bean. HTC nabízí zákazníkům svou novinku v černém, bílém a červeném provedení za necelých 7000 TWD, v přepočtu asi 4500 korun.

Smartphone HTC Desire Q už v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: HTC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama