sluchatka-s-digitalnim-vstupem
Novinka Sluchátka s digitálním vstupem

Sluchátka s digitálním vstupem

Michal Mitrega

Michal Mitrega

14. 11. 2008 00:00 14

Tritton je mladá společnost zaměřená na audio řešení pro hráče, která se na veletrhu PAX 2008 v Seattlu chystá představit headset s digitálním vstupem.

Reklama

Přemýšleli jste někdy k čemu je vám optický výstup na základní desce nebo zvukové kartě, když se drtivá většina běžných reproduktorů a sluchátek prodává s analogový vstupem? Tritton se se svými novými sluchátky AX PRO odvážil optického vstupu využít.

Sluchátka s digitálním vstupem
i Zdroj: PCTuning.cz

AX PRO je herní headset s 5.1-kanálovým zvukem, který proudí z osmi reproduktorů. Středový, přední a zadní měnič mají průměr 30mm, subwoofer pak 40mm. Hlasitost integrovaného mikrofonu a ostatních kanálů se dá nezávisle regulovat pomocí integrovaného ovladače. Sluchátka mají circumauraul tvar, což znamená, že obejmou celé uši.

Headset připojíte buď přes digitální nebo klasický analogový vstup. Kvůli digitálnímu vstupu musí sluchátka obsahovat vlastní zvukový kodek, aby byly schopné přeměnit signál na analogový. To je výhodné pokud nemáte kvalitní zvukovou kartu nebo chcete obejít zkreslení vlivem nekvalitního kabelu ke sluchátkům. AX PRO se tak může pochlubit například hadwarovým dekódováním zvukové stopy v Dolby Digital.

Zdroj: Tritton PR

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama