skrin-stvorena-pro-hrace
Novinka Skříň stvořená pro hráče

Skříň stvořená pro hráče

Jan Šorfa

Jan Šorfa

18. 5. 2009 00:00 2

Thermaltake představil nový model mid-tower skříně z druhé řady Element, který je určený především pro hráče. Jeho návrh se řídil pěti pravidly: Tactic (taktický vzhled a design), Transformable (volné pozice pro další ventilátory), Titanic (nadměrný počet pozic pro pevné disky), TtxGameshield (zámek klávesnice a myši) and Transportation (bezšroubková instalace komponent).    

Reklama

Skříň stvořená pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový model označený Element T (VK90001N2Z) je vyvedený ve slušivé černé barvě a měří 480 x 210 x 525 mm s celkovou váhou pouhých 6.95 kg. Uvnitř mid-tower skříně můžeme najít tři 5.25“ pozice, sedm pozic 3.5“ pro pevné disky a jednu pozici pro 2.5“ pro SSD disk. Samozřejmostí je bezšroubkové provedení u všech pozic pro pevné disky, mechaniky a PCI karty. Na vrchní straně skříně je umístěný I/O panel se dvěma audio a USB porty.

Skříň stvořená pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

O dobré proudění vzduchu se starají dva červeně podsvícené ventilátory, jeden Turbo 120 mm ventilátor pracující rychlostí 1400 RPM umístěný na zadní stěně a jeden tichý (14 dB) 200 mm ventilátor pracující rychlostí 800 RPM umístěný na vrchní straně. To samozřejmě není vše, do skříně je možné instalovat další ventilátory, jeden 120 nebo 230 mm ventilátor na boku skříně a jeden 120, 140 nebo 200 mm ventilátor vpředu.

Skříň stvořená pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Thetmaltake vybavil Element T možností uzamknout klávesnici a myš, což jistě ocení právě hráči, kteří nosí svého miláčka na ruzné lan párty nebo podobné akce, kde by mohli o své herní nástroje lehce přijít.

Cena ani dostupnost nového modelu nebyly zveřejněny.

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama