silicon-power-predstavil-novy-diamond-d20-prenosny-harddisk
Novinka Silicon Power představil nový Diamond D20 přenosný harddisk

Silicon Power představil nový Diamond D20 přenosný harddisk

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

16. 4. 2013 12:00

Silicon Power (SP), společnost vyrábějící přenosná paměťová zařízení, představuje nový ultra tenký přenosný pevný disk Diamond D20. 

Reklama

D20 je lehký a je postaven na ultratenkém designu pro vysokou mobilitu. Zařízení se také pohodlně vejde třeba do kapsy. Díky pevné hliníkové konstrukci s unikátní strukturou podobnou uhlíku, je D20 velmi stylovým zařízením, ideálním na cesty. 

Na rozdíl od tradičních pevných disků má SP Diamond D20 zaoblené rohy, což je dobré pro přepravu například v kapse nebo v batohu. Pevná hliníková konstrukce a povrch odolný proti poškrábání nám zajistí slušnou odolnost právě při přepravě. SP Diamond D20 je vyveden v kombinaci černé a bílé barvy v elegantním, jednoduchém kabátku. 

Silicon Power představil nový Diamond D20 přenosný harddisk
i Zdroj: PCTuning.cz

Přesto, že je D20 lehké a velmi mobilní zařízení, nabídne slušný úložný prostor. D20 má kapacitu 500 GB a lze ho připojit pomocí USB 3.0 s vysokorychlostním rozhraním. Rozměry zařízení jsou 116,5 × 78 × 10,5 mm a váží pouze 135 g.

Vestavěná LED indikuje stav napájení a aktivity. D20 také umí při neaktivitě přejít do režimu spánku, který šetří baterii.

SP D20 přenosný pevný disk je dodáván s SP Widget softwarem, který poskytuje 7 zálohovacích a bezpečnostních nástrojů pro zachování vašich dat. Výrobce na přenosný disk také poskytuje tříletou záruku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama