sennheiser-hd-800
Novinka Sennheiser HD 800

Sennheiser HD 800

Michal Mitrega

Michal Mitrega

17. 1. 2009 00:00 33

Sennheiser moc často nová high-endová sluchátka nevydává. A to především proto, že je těžké se posunout ještě výš. I přesto se společnosti podařilo sestrojit nový model, který v mnohém překonává starší HD 650.

Reklama
Sennheiser HD 800
i Zdroj: PCTuning.cz

Sennheiser HD 800 jsou stereo sluchátka s 56mm měničem - největší, který lze vůbec do sluchátek zabudovat. Tvar prstenu pak umožňuje vypořádat se zcela se zkreslením nechtěnými vibracemi (problém s velkými měniči). Samozřejmostí pro pořádný zvuk je úplně otevřený design a velký frekvenční rozsah 6 – 51,000 Hz.

Sennheiser HD 800
i Zdroj: PCTuning.cz

HD 800 by podle výrobce měly podávat nejčistší zvukový přednes s neuvěřitelným množstvím detailů. Celkové harmonické zkreslení se tak pohybuje pod 0,02%. Náušníky jsou vyrobeny tak, aby zvuk pronikal do ucha pod mírným úhlem - napodobuje tak dojem, který vzbudí ty nejlepší audiofilní reproduktory.

Sennheiser HD 800
i Zdroj: PCTuning.cz

Na HD 800 bylo použito jenom 260 gramů materiálu, především pak ocel a kvalitní plasty. Kabely ze stříbrem potažené kvalitní mědi s velmi dobrým stíněním jsou pro audiofilská sluchátka to co pro závodní auto dobré gumy. Ultimátní zvukový zážitek (lepší budou už jen elektrostatická sluchátka) si můžete pořídit asi za 1400 dolarů.

Zdroj: Sennheiser

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama