sapphire-predstavil-nove-mini-pc-edge-ds8
Novinka SAPPHIRE představil nové mini PC EDGE DS8

SAPPHIRE představil nové mini PC EDGE DS8

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 2. 2014 08:00 4

Společnost SAPPHIRE Technology oznámila brzké vydání svého nového modelu mini PC s kovovým pasivně chlazeným krytem ze série EDGE.

Reklama

SAPPHIRE EDGE DS8, jak byl nový produkt nazván, je založen na AMD APU ze série A8 se čtyřmi jádry Trinity. Toto APU poskytuje solidní výkon jak po stránce procesoru tak grafické karty. Rozměry EDGE DS8 jsou 168 × 235 × 46 mm, lze ho tedy pohodlně přidělat na zeď nebo schovat za monitor. Mini PC je vhodné pro nepřetržitý provoz ProAV či POS aplikací.

SAPPHIRE představil nové mini PC EDGE DS8
i Zdroj: PCTuning.cz

Další specifikace zahrnují 8 GB RAM pamětí a 64GB SSD s vysokou hodnotou střední doby mezi poruchami (MTBF). K zařízení lze pomocí výstupů HDMI a mini DisplayPort připojit až dvě zobrazovací zařízení s rozlišením Full HD. Další konektivita zahrnuje čtyři porty USB 2.0 a dva porty USB 3.0, dva tradiční audio konektory, zdířku pro připojení ethernetového portu RJ-45 a jedno rozhraní SPDIF. Kromě toho se můžete k internetu připojit za pomoci bezdrátového připojení Wi-Fi.  

SAPPHIRE EDGE DS8 splňuje certifikaci průmyslového standardu SCALA Digital Signage Software, takže může společně s monitorem, televizorem či jiným zobrazovacím zařízením plnit funkci digitálního reklamního přehrávače ve veřejně přístupných prostorách. 

Na zařízení se vztahuje dvouletá záruka. Cenu bohužel zatím výrobce nezveřejnil. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama