samsung-galaxy-s7-edge-byl-predstaven-v-olympijske-edici
Novinka Samsung Galaxy S7 edge byl představen v olympijské edici

Samsung Galaxy S7 edge byl představen v olympijské edici

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 7. 2016 11:30 1

Samsung je jedním z hlavních sponzorů olympijských her v Riu de Janeiru a tak při této příležitosti  představil speciální olympijskou edici svého smartphonu Galaxy S7 edge.

Reklama

Změn výrobce oproti běžnému modelu přichystal hned několik. Čočku hlavního fotoaparátu exkluzivního telefonu lemuje modrý rámeček, naopak ústřední tlačítko pod displejem má žluté ohraničení. Stejnou barvu dostalo i zakrytí reproduktoru na vrchu čela smartphonu. Na zádech samozřejmě nechybí logo nadcházejících olympijských her.

Výbava nového Samsungu se od běžného provedení v ničem neliší. Je tu tak nadále výkonný procesor, dostatek paměti RAM i špičkový fotoaparát s rozlišením dvanáct megapixelů. Co se týče úprav softwaru, tak navíc je přítomna pouze aplikace s programem a plánem XXXI. letních olympijských her. A nic víc.

Exkluzivní Galaxy S7 edge se bude prodávat v limitovaném množství 2016 kusů a to pouze na vybraných zemích, mezi kterými Česká republika ani Slovensko nefigurují. Cena je stanovena na 879 eur, v přepočtu zhruba 23 800 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama