samsung-galaxy-s4-mini-oficialne-odhalen
Novinka Samsung Galaxy S4 Mini oficiálně odhalen

Samsung Galaxy S4 Mini oficiálně odhalen

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 6. 2013 12:00 9

Samsung měl původně v plánu oficiálně představit menší verzi své vlakové lodi Galaxy S4 až na konferenci v Londýně a to 20. Června, nakonec však s odhalením přišel již minulý týden.

Reklama

Smartphone Samsung Galaxy S4 Mini bude mít 4,3 palcový displej, dvoujádrový SoC procesor Snapdragon 400 taktovaný na frekvenci 1,7 GHz, kterému bude sekundovat 1,5 GB RAM pamětí. Úložný prostor nabídne 8 GB vestavěné paměti, kterou lze dále rozšířit pomocí microSD karty. Grafický čip použitý v zařízení je Andreno 305. 

Samsung Galaxy S4 Mini oficiálně odhalen
i Zdroj: PCTuning.cz

S4 Mini bude mít také 8 megapixlový fotoaparát a 2,1 Mpx čelní fotoaparát. Telefon bude mít rozměry 124,6×61,3×8,94 mm a vážit 107 g a to včetně 1 900 mAh baterie. Chytrý telefon běží s operačním systémem Android 4.2.2 Jelly Bean s úpravou TouchWiz.  

Připojení k internetu bude zajištěno třemi technologiemi. Top model bude dodáván s LTE a NFC připojením, dále bude vydána verze s 3G HSPA+. Posledním modelem bude telefon s dual-SIM a 3G. Všechny modely jsou samozřejmě dodávány s dual-band Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 a GPS + GLONASS.  

Samsung Galaxy S4 Mini oficiálně odhalen
i Zdroj: PCTuning.cz

Ceny a dostupnost tohoto zmenšeného bratříčka Galaxy S4 budou odhaleny až déle tento měsíc. Co je však jisté, že telefon bude k dispozici ve dvou barvách White Frost (bílá) a Black Mist (černá). 

Zdroj: NextPowerUp

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama