samsung-galaxy-note-4-dostava-update-na-android-6-0-1
Novinka Samsung Galaxy Note 4 dostává update na Android 6.0.1

Samsung Galaxy Note 4 dostává update na Android 6.0.1

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 4. 2016 14:00 1

Samsung s aktualizacemi nezapomíná ani na předloňské modely. Nejnověji se totiž updatu na Android 6.0.1 Marshmallow dočkal phablet Galaxy Note 4, který v českých obchodech koupíte za zhruba 11 tisíc korun.

Reklama

Jihokorejský Samsung začal s postupným a dlouho trvajícím procesem aktualizace svých modelů na nejnovější Android již před několika měsíci, modelu Galaxy Note 4 se však update zatím úspěšně vyhýbal.

Změnilo se to až před několika dny, kdy se aktualizace na verzi 6.0.1 objevila v Polsku, ovšem zatím jen pro variantu s čipem Exynos, která se prodává pod označením SM-N910C (u nás je dostupná z šedého dovozu). Firmware má velikost 1,3 gigabajtu a přináší řadu vylepšení, jako například možnost udělovat aplikacím jednotlivá oprávnění či funkci, díky které lze psát poznámky na zamknutý displej.

Jen připomeňme, že v České republice se oficiálně prodává varianta s hardwarem od Qualcommu, tedy model SM-N910F. Kdy se nového Androidu dočká i tato verze populárního telefonu, nevíme. Snad uživatelé nebudou muset čekat příliš dlouho.

Samsung Galaxy Note 4 dostává update na Android 6.0.1
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: GSMArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama