prvni-telefon-s-windows-phone-7-mango-se-zacne-prodavat-v-srpnu-je-vodotesny-a-ma-3-7-displej
Novinka První telefon s Windows Phone 7 Mango se začne prodávat v srpnu. Je vodotěsný a má 3,7“ displej

První telefon s Windows Phone 7 Mango se začne prodávat v srpnu. Je vodotěsný a má 3,7“ displej

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 7. 2011 11:30 4

Přístroj byl prvně představen na konferenci WPC 2011 v Los Angeles. Jeho hlavní výhodou oproti jiným WP7 telefonům je vodotěsnost.

Reklama

První smartphone s operačním systémem Windows Phone 7 a aktualizací Mango se začne prodávat v srpnu. Informuje o tom server EXPreview. Půjde o přístroj japonského výrobce Fujitsu s displejem s WVGA rozlišením 800 × 480 pixelů a úhlopříčkou 3,7“.

Model s kódovým označením IS12T byl poprvé představen na konferenci WPC 2011 v Los Angeles a novináře zaujal hlavně tím, že disponuje vodotěsným pouzdrem. Tak uvidíme, zda se v obchodech skutečně obeví.

Microsoft s uváděním nových modelů totiž nijak nepospíchá (mimo jiné i pro to, že Mango je stále ve stavu betaverze a je nutné vše pořádně vyladit) a tak se předpokládá, že oficiálně prodej odstartuje až na přelomu září a října. A to konkrétně ve Velké Británii, Francii, Německu, Itálii, Španělsku a Holandsku.

Co se týče dalších přístrojů s aktualizovaným systémem, tak počátkem měsíce se na webu objevila informace, že HTC připravuje přístroj Eternity – monstrum s 4,7“ dotykovým displejem a procesorem na frekvenci 1,5 GHz.

První telefon s Windows Phone 7 Mango se začne prodávat v srpnu. Je vodotěsný a má 3,7“ displej
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: EXPreview

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama