polaroid-z2300-vam-vytiskne-fotky-na-pockani
Novinka Polaroid Z2300 vám vytiskne fotky na počkání

Polaroid Z2300 vám vytiskne fotky na počkání

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

27. 6. 2012 10:00 9

Pokud jste si stejně jako já mysleli, že instantní fotografie vymřeli společně se zájmem o kinofilm, mýlili jste se!

Reklama

Na sklonku minulého roku se objevil Polaroid Z340, který ještě ctil své dědictví a vzhledově byl podobný svým předchůdcům. Samozřejmě uměl tisknout fotografie, nesl na sobě navíc 2,7" velký LCD panel a ve své podstatě obyčejný fotoaparát stál úctyhodných $300.

Polaroid Z2300 vám vytiskne fotky na počkání
i Zdroj: PCTuning.cz

Polaroid šel ale ještě dál a inovoval / uniformoval i tělo fotoaparátu, a tak není na první pohled od ostatních běžných digitálů rozeznatelný. Ze stejné řady jako předchozí zmiňovaný je nyní v předobjednávkách dostupný Z2300. Ten má v sobě CCD čip schopný zaznamenávat obraz v rozlišení až 10 megapixelů, natáčet 720p video a samozřejmě tisknout fotografie. Stojí pěkných $160.

Uvnitř Polaroidu je 32 MB interní paměť a v balení najdete 4 GB SD kartu. Redaktoři zahraničního The Verge měli to štěstí a mohli si přístroj sami otestovat. Podle jejich zjištění byl přístroj ještě zabugovaný a zobrazené barvy nebyly správné, nicméně pomohl restart. I po něm ale byly výsledné fotky, které jsou velké asi jako kreditní karta, zrnité.

Polaroid Z2300 vám vytiskne fotky na počkání
i Zdroj: PCTuning.cz

Na vlastní foto-ambice budete tento Polaroid moci uplatnit 15. srpna a kromě přístroje budete potřebovat i film, který v balení po 30 snímcích stojí $15 a po 50 snímcích $25.

Zdroj: theverge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama