podivejte-se-na-survival-mode-v-call-of-duty-modern-warfare-3-video
Novinka Podívejte se na Survival Mode v Call of Duty: Modern Warfare 3 [video]

Podívejte se na Survival Mode v Call of Duty: Modern Warfare 3 [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 6. 2011 15:00 36

Ačkoli se hra začne prodávat až v listopadu letošního roku, už nyní o jejím úspěchu nikdo nepochybuje. Značka Call of Duty stále něco znamená.

Reklama
Podívejte se na Survival Mode v Call of Duty: Modern Warfare 3 [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

Na webu se objevilo další video z připravovaného dílu válečné série Call of Duty s podtitulem Modern Warfare 3. A jde rovnou o záběry z hraní ve speciálním režimu Spec Ops, jmenovitě pak v Survival módu.

O vysoké kvalitě videa se sice hovořit nedá, ale i tak stojí za zhlédnutí. Modern Warfare 3 bude uvedeno na pulty obchodů 8. listopadu. O několik týdnů později, než jeho největší konkurent z dílen Electronics Arts – Battlefield 3.

Hra vás zavede na bitevní pole po celém světe, a to včetně naší metropole Prahy. Autoři slibují pořádnou zábavu. No, raději nepředbíhejme. Navíc bylo k nelibosti progamerů nedávno oznámeno, že hra nejspíše nebude podporovat dedikované servery.

A objevily se i spekulace, že si vývojáři z Infinity Ward ulehčují práci, když recyklují animace z předchozích dílů série. I přesto všechno ale očekáváme, že hra se bude prodávat jako housky na krámě a překoná i rekord Black Opsnejprodávanější hry v historii.

Nepřehlédněte:

Zdroj: vg247

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama