ocz-vydalo-dva-plne-modularni-psu-ze-serie-fatal1ty
Novinka OCZ vydalo dva plně modulární PSU ze série Fatal1ty

OCZ vydalo dva plně modulární PSU ze série Fatal1ty

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

28. 9. 2013 08:00

Společnost OCZ představila a vydala celou řadu napájecích zdrojů již v červnu, během veletrhu Computex, přesto nyní odhalila další dva modely PSU s přídomkem Fatal1ty.

Reklama

Jak z názvu vyplývá, jedná se o zdroje vyvinuté ve spolupráci se slavným progamerem Johnathanem "Fatal1ty" Wendelem. PSU mají certifikaci 80 Plus Bronze, jejich energetická účinnost činí tedy až 85%. Zdroje využívají jedinou +12 V větev. Jak bylo zmíněno v nadpisu, jedná se o plně modulární zdroje, můžete si tedy volně vybrat, které kabely budou k PSU připojeny. 

OCZ vydalo dva plně modulární PSU ze série Fatal1ty
i Zdroj: PCTuning.cz

Oba dva modely zdroje jsou vybaveny 135 mm ventilátorem, nasvíceným pomocí červených LED diod. Obě PSU mají také speciální DC-to-DC převodníky, díky nimž je možné zdroje zapojit v energeticky úsporných systémech s procesory Haswell. Teď k samotným variantám, Fatal1ty napájecí zdroj je k dispozici ve 550W a 750 variantě. 

OCZ na zdroje poskytuje 3letou a 5letou (u 750W verze) záruku. 550W verze zdroje je u nás již nyní k dispozici za necelých 1 600 Kč, zatímco 750 varianta je k dostání za 2 200 korun. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama