nvidia-gpu-technolgy-konference-prave-zacina
Novinka Nvidia GPU technolgy konference právě začíná

Nvidia GPU technolgy konference právě začíná

Václav Vlček

Václav Vlček

30. 9. 2009 00:00 9

Ospalé městečko San Jose ožije každý rok díky konferenci společnosti Nvidia. I letos jsme u toho a můžete se těšit třeba na uvedení nové generace grafických akcelerátorů s kódovým označením Fermi.

Reklama

Nvidia plánu zpřístupnit přímé přenosy z nejdůležitějších projevů a prezentací právě začínající GPU Technology Conference. Tady je odkaz na stránku, kde se objeví v pravý čas živý stream. Nezapomeňte si aktualizovat Adobe Flash ve vašem prohlížeči zde

Nvidia GPU technolgy konference právě začíná
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Středa 30.9. – 22:00 Úvodní keynote s Jen-Hsun Huangem, CEO a zakladatelem společnosti NVIDIA (asi nejzajímavější událost, kde bude představena archtektura nové generace grafických karet)
  • Čtvrtek 1.10.

     – 00:00
    Představení nejdůležitějších trendů v oblasti visuálních výpočtů (honosný název pro GPGPU a nové funkce grafických akcelerátorů)

  • Čtvrtek 1.10.

      – 1:30
    Obecné informace o průlomových technologiích v oblasti High Performance Computing
  • Čtvrtek 1.10. – 18:00 Keynotes druheho dne, přednášet bude Hanspeter Pfister, professor Harvardské univerzity a vizionář v oblasti výpočetních technologií
  • Pátek 2.10. – 17:30 Keynotes třetího a posledního dne GPU konference s Richardem Kerrisem z Lucasfilmu, který bude prezentovat možnosti využití moderních akcelerátorů při výrobě a přípravě filmů. 

Osobně bych doporučoval podívat se na projev Jen-Hsun Huanga, kde se konečně dozvíme první konkrétní informace o nové generaci akcelerátorů (část již unikla na B3D fórech). U nás najdete článek od Zdenka až po půlnoci, dříve ho díky NDA zveřejnit nemůžeme. Doporučení si taky určitě zaslouží závěrečné keynostes s Richardem Kerrisem, který má připravenou pořádnou show.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama