novy-zakriveny-telefon-lg-g-flex-miri-do-evropy
Novinka Nový zakřivený telefon LG G Flex míří do Evropy

Nový zakřivený telefon LG G Flex míří do Evropy

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

22. 1. 2014 12:00 6

LG G Flex je první zakřivený smartphone od LG a kromě představeného Samsungu Galaxy Round vlastně i celkově první chytré zařízení se zakřiveným displejem. 

Reklama

LG chystá zahájení distribuce tohoto chytrého telefonu do 20 evropských zemí a to již během příštího měsíce. LG sestavilo seznam evropských zemí, v nichž by měl být nový chytrý telefon vydán. Tento seznam zahrnuje země jako Spojené království, Francii, Německo, Itálii, Švédsko, Rakousko a v neposlední řadě také Českou republiku. 

Nový zakřivený telefon LG G Flex míří do Evropy
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud vám uniklo, jaké jsou specifikace zakřiveného telefonu, dovolím si malou rekapitulaci. Zařízení bude založeno na quad-core SoC Snapdragon 800 z dílny Qualcomm. CPU část čipu má frekvenci 2,26 GHz a o grafický výkon se stará GPU Adreno 330 s frekvencí 450 MHz. Procesoru budou sekundovat 2 GB pamětí RAM a vnitřní úložiště by mělo mít kapacitu 32 GB. Telefon má 6-palcový prohnutý P-OLED displej s rozlišením 1280 × 720 pixelů a využívá operační systém Android 4.2.2 Jelly Bean. O dostatečnou výdrž zařízení se postará 3500 mAh baterie. 

Nový zakřivený telefon LG G Flex míří do Evropy
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová ojedinělá technologie zakřivení displeje je samozřejmě vykoupena vyšší cenou, která je nyní konečně také známá. V některých českých eshopech je již nyní možno telefon předobjednat za částku 20 000 Kč. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama