novy-prodejni-hit-galaxy-ace-plus-prinasi-vyssi-vykon
Novinka Nový prodejní hit? Galaxy Ace Plus přináší vyšší výkon

Nový prodejní hit? Galaxy Ace Plus přináší vyšší výkon

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 1. 2012 12:45 18

Jde o vylepšený populární model Galaxy Ace. Zásadní inovací je vyšší výkon. Novinka dostala 1GHz procesor, zvýšena byla i velikost RAM.

Reklama

Asijský výrobce Samsung oficiálně oznámil, že připravuje vylepšenou verzi svého smartphonu Galaxy Ace. Jeden z nejžádanějších modelů střední třídy se dočká mírného faceliftu.

Jeho vzhled se ale změní jen minimálně, ostatně proč také, když tak úspěšně parazituje na úspěšnějším modelu konkurence. Hlavní změny se udály uvnitř zařízení.

Nominální frekvence jednojádrového procesoru bude navýšena z 800 MHz na rovný jeden gigahertz. Nepatrně vzroste i úhlopříčka displeje z 3,5 na 3,65 palce. Jeho rozlišení se bohužel nezměnilo, uživatelé si stále musí vystačit se slabším HVGA 320 × 480 pixelů. Na dvojnásobek pak stoupne velikost operační paměti; přístroj je nově vybaven 512 MB.

Dodávaná baterie má mít kapacitu 1300 mAh, tedy o 50 mAh nižší než má původní model. Je vidět, že výrobce si s výdrží těžkou hlavu nědělá.

V telefonu bude předinstalovaný operační systém Android 2.3 Gingerbread obohacený o grafické rozhraní TouchWiz, charakteristický prvek většiny smartphonů Samsung. Na zadní straně sedí fotoaparát s rozlišením 5 megapixelů. Videa pořídí v rozlišení WVGA.

Doporučená koncová cena smartphonu Galaxy Ace Plus nebyla stanovena. Pravděpodobně se ale bude pohybovat na hranici 7000 korun včetně DPH.

 Nový prodejní hit? Galaxy Ace Plus přináší vyšší výkon
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Samsung

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama