novy-disk-od-sony-ochrani-data-i-v-extremnich-podminkach
Novinka Nový disk od Sony ochrání data i v extrémních podmínkách

Nový disk od Sony ochrání data i v extrémních podmínkách

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 10. 2015 18:00 1

Sony rozšiřuje svoji modelovou řadu harddisků o nový prémiový, otřesu odolný model, který uživatelům nabízí možnost nahrát, uložit a mít vždy sebou 1 TB dat i v těch nejnáročnějších podmínkách. Ochranné gumové opláštění a robustní design z modelu HD-SP1 činí spolehlivého ochránce dat, ať už budete kdekoliv.

Reklama

Nový externí disk od Sony má plášť z odolné gumy, díky čemuž je chráněn proti stříkající vodě (IPX2), prachu (IP5X) a otřesu při upadnutí na zem. Bez problémů tak přežije pád z výšky až 1,2 metru a nepoškodí se ani v extrémních podmínkách.

Uživatelé mají navíc vždy k dispozici rychlý a bezpečný datový přenos – o to se stará celá sada bezpečnostních a softwarových funkcí. Nový program Backup Manager 2.0 nabízí výběr z mnoha režimů zálohování, a díky tomu i vyšší spolehlivost, a funkci hybridního zálohování.

Když je jednotka připojena, zálohy se pořizují automaticky a odpadá tedy starost s tím, zda jste nezapomněli zálohovat svůj poslední projekt. Když je harddisk odpojen, software je kompatibilní s cloudovými službami, například službou Dropbox a Google Drive, takže se soubory zazálohované dočasně v cloudu automaticky po připojení harddisku stáhnou do něho. Tato plně kompatibilní „obousměrná“ funkce zálohování je zárukou toho, že vaše data budou vždy chráněna a že k nim budete mít kdykoliv přístup.

Mezi další softwarové funkce patří i Password Protection pro maximální bezpečnost a Data Transfer Accelerator, která, společně s vysokorychlostním USB 3.0, umožňuje rychlé ukládání a archivaci dat.

Nový externí harddisk HD-SP1 se v ČR prodává za doporučenou cenu 3 349 Kč.

Nový disk od Sony ochrání data i v extrémních podmínkách
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama