netbook-od-fujitsu-siemens-v-detailech
Novinka Netbook od Fujitsu-Siemens v detailech

Netbook od Fujitsu-Siemens v detailech

Ctibor

Ctibor

28. 8. 2008 00:00 3

Již brzy se nám představí další z mininotebooků od jednoho z největších výrobců počítačů, společnosti Fujitsu-Siemens. Ten ponese název Amilo Mini Ui 3520.

Reklama

Amilo Mini skutečně dostojí svému jménu. Zatím je totiž na světě pouze verze s displejem o velikosti 8,9", zatímco ostatní hlavní konkurenti prodávají i větší verze netbooků s 10" palcovým displejem. Tato obrazovka bude disponovat nativním rozlišením 1024x600 pixelů. Co se týče hlavní výpočetní jednotky, vsadila firma Fujitsu-Siemens již stejně jako většina ostatních na Intel Atom s frekvencí na hodnotě 1.6GHz. Ten kooperuje s 1GB DDR2 operační paměti a také 60GB nebo 80GB datové paměti v podobě pevného disku.

Netbook od Fujitsu-Siemens v detailech
i Zdroj: PCTuning.cz

Netbook od Fujitsu-Siemens v detailech
i Zdroj: PCTuning.cz

Do jeho dalších specifikací patří: WLAN, LAN či Bluetooth, ExpressCard slot, 1,3 megapixelová kamera. Otázka napájení zatím není úplně jistá, ale nejpravděpodobněji jej bude bude pohánět baterie o třech článcích. Amilo Mini Ui 3520 se nám do rukou údajně dostane již velmi brzy, a to s předinstalovaným operačním systémem Windows XP za cenu 399 Euro, což je v přepočtu na naše cca. 10 000Kč. Je však více než jisté, že to na dnešním trhu nebude mít vůbec jednoduché.

Zdroj: TechConnect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama