Nejočekávanější hry roku 2014 pro PC
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější hry roku 2014 pro PC

Nejočekávanější hry roku 2014 pro PC | Kapitola 4

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

28. 1. 2014 03:00 48

Seznam kapitol

1. GTA V; Thief 2. Torment: Tides Of Numenera; Daylight 3. Darkwood; Routine 4. Tom Clancy´s The Division; Watch Dogs
5. Wolfenstein: The New Order; Titanfall 6. The Witcher 3: Wild Hunt; Pillars of Eternity 7. Tropico 5; The Sims 4 8. Carmageddon: Reincarnation; South Park: The Stick of Truth

Rok 2013 je za námi. Přinesl řadu novinek – uvedení nové generace konzolí, restarty populárních značek a nejimpozantnější šňůru nezávislých her včetně prvních vlaštovek pocházejících z úspěšných crowfundingových projektů. Je na čase podívat se pro změnu do budoucnosti, nemyslíte? Připravili jsme seznam těch nejočekávanějších her roku 2014.

Reklama

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy's The Division bude hra o konci světa. Kolik už jich bylo? Nepočítaně. I přesto nás Tom Clancy's The Division okouzlil. Na rozdíl od zbylých her s postapokalyptickou tematikou by nás totiž měl provést od chvíle vzniku ničivé události až po její potlačení a opětovné nastolení pořádku. Slibně zní i možnost kooperativní hry, z níž by hráči měli přecházet během sekundy úplně plynule. Na socializaci tato hra vůbec cílí nejvíce – hráči mezi sebou budou moci obchodovat, utkávat se v PVP a dokonce je slíbena i možnost zasahovat do hry z našeho mobilu.

Watch Dogs

Stejně jako v Tom Clancy's The Division bude ve Watch Dogs možno zasáhnout do hry z našeho mobilního zařízení. Prý se bude jednat o jakousi formu hackování, která pomůže (nebo uškodí) hráči, který si bude užívat stěžejní příběh na svém PC nebo konzoli. V praxi by to mělo vypadat tak, že hráč na PC se bude snažit ujet před muži zákona, zatímco parťák na tabletu bude zvedat mosty, otevírat brány atd. Více už ke hře, která prolétla světem už minimálně dvakrát a stala se asi tou nejočekávanější hrou vůbec, netřeba nic dodávat. Akorát bychom opakovali to, co sami moc dobře víte.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama