Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká | Kapitola 7

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 8. 2018 03:00 3

Seznam kapitol

1.  Co se událo na PC Tuningu 2. The Awesome Adventure of Captain Spirit 3. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 4. Youropa 5. From the Ashes, Hellfire
6. Warhammer, Mothergunship, Semblance 7. The Banner Saga 3, Chasm, This is Police 2 8. Yakuza 0, Overcooked! 2 9. Několik dalších tipů 10. Co se chystá do konce prázdnin?

Ačkoliv na většině území Evropy toto léto padaly teplotní rekordy a sucho s tím spojené často vypadalo velmi kriticky, herní vývojáři a vydavatelé ani na moment nezaháleli. I letos v létě jsme tak dostali naservírované zajímavé nové hry, z nichž jsme vybrali ty nejlepší. Berte to jako přehled toho, co byste si za poslední dva měsíce neměli nechat ujít.

Reklama

The Banner Saga 3

  • Žánr: tahová strategie
  • Datum vydání: 26. července
  • Hodnocení: 83 % / 8,2 b
  • Oficiální stránka: https://bannersaga.com/

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz

Série The Banner Saga zraje jako víno. První díl měl průměrné hodnocení 80%, druhý díl 82% a průměrné hodnocení třetího dílu se vyšplhalo na rovných 83%. Zcela zaslouženě. Završení trilogie je skvělé, dojemné a naprosto nádherné, takže mu rádi odpustíte i kratší herní dobu a pár technických nedostatků.

Chasm

  • Žánr: 2D plošinovka / akční RPG
  • Datum vydání: 30. července
  • Hodnocení: 73 % / 6,2 b
  • Oficiální stránka: https://www.chasmgame.com/

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz

Představit Chasm v rámci několika málo vět je nesmírně těžké. Tahle 2D akční RPG hra/plošinovka vám najednou připomene pěknou várku her, jako například Diablo, Castlevanii, Metroid, Zeldu nebo Spelunky. Přitom však dokáže být dostatečně originální a vymyká se většině zajetých standardů.

Tak například, k dispozici je obrovský otevřený herní svět, který svými rozměry prý asi 6x překoná herní svět  Spelunky. Těšit se můžete také na pořádnou hromadu zbraní a vybavení, stejně jako na souboje s nepřáteli, v nichž tohle vybavení patřičně provětráte. A nechybí ani zajímavý příběh, který si z velké části tvoříte sami.  Pokud nemáte nic proti pixelartové grafice, na Kickstarteru zafinancovaný Chasm by vás mohl okouzlit.

This is the Police 2

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz

Stejně jako první díl je This is the Police 2 naprosto unikátní mix adventury a strategie. Ve hře se stáváte policajtem, který spravuje svoje oddělení, vyšetřuje zločiny, vyslýchá zločince, uvězňuje podezřelé a činí těžká rozhodnutí, přičemž musí balancovat na hraně zákona. Vaším cílem je nedostat se sám do vězení, protože i to je v tomto noirovém dobrodružství docela možné.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama