Nejlepší modifikace: Když úpravci trumfnou původní hru
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší modifikace: Když úpravci trumfnou původní hru

Nejlepší modifikace: Když úpravci trumfnou původní hru | Kapitola 4

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 7. 2014 03:00 14

Seznam kapitol

1. Team Fortress, Dear Esther 2. No More Room in Hell, Counter Strike 3. Black Mesa 4. The Stanley Parable 5. DotA 6. DayZ

Herní mody. Prodlužují herní zážitek, nebo do hry vnášejí funkce, na něž by její tvůrci ani nepomysleli. Někdy ze hry udělají nesrovnatelně lepší zážitek, který si nakonec vyslouží samostatně stojící verzi, nehynoucí čest a slávu. Moderská scéna je neskonale kreativní, proto jsme věnovali nejlepším a nejzajímavějším výtvorům pár řádků.

Reklama

The Stanley Parable

  • Datum vydání: 27. července 2011
  • Žánr: first-person experimentální, dobrodružná
  • Původní hra: Half-Life 2
  • Vývojář: Davey Wreden
  • Stránky hry: http://www.stanleyparable.com/

Jeden z novějších moderských kousků z experimentálních luhů a hájů, v němž budete hrát za Stanleyho, svobodně se rozhodovat a tím se dopracovávat k netradičnímu konci. Nebo to tak alespoň budete cítit, než vás hra kompletně vyvede z omylu.

Hra je prezentována z pohledu první osoby a vedle otevírání dveří, mačkání knoflíků a další interakce s prostředím po hráči vlastně vůbec nic nechce, snad kromě poslouchání vypravěče, jehož povídání je k pochopení hry velice důležité. Všeobecně však platí, že čím méně budete před hraním The Stanley Parable vědět, tím spíše si ji užijete. Žádné další informace o způsobu hraní a průběhu hry tak prozrazovat nebudeme.

Modifikace jako taková vyšla v roce 2011, 17. října 2013 jsme se pak dočkali samostatně stojícího remaku, na němž už Davey Wreden pracoval s Williamem Pughem. Pokud vás The Stanley Parable zaujala, ale o její koupi stále nejste na 100% přesvědčeni, navštivte stránky hry a stáhněte si hratelné demo.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama