myspace-a-online-hry
Novinka MySpace a online hry?

MySpace a online hry?

Martin Stančík

Martin Stančík

24. 7. 2009 00:00 1

Šéf společnosti News Corp., která vlastní MySpace, prohlásil, že by z této sociální sítě rád udělal místo pro online hry.  

Reklama

Společnost News Corp. doufá, že co nejdříve nasměruje MySpace, který ztrácí uživatele díky konkurenčnímu Facebooku, více směrem k zábavě. Jonathan Miller z vedení společnosti včera prohlásil, že chce MySpace přizpůsobit zábavě, potažmo videohrám. Miller na konferenci ve městě Pasadena v Kalifornii uvedl, že chce spolupracovat s herními vydavateli, kteří by své nové hry prezentovali na MySpace či přímo vytvářeli hry pro uživatele této sociální sítě.

MySpace a online hry?
i Zdroj: PCTuning.cz

"MySpace je a bude místem, kde se lidé střetávají a hrají spolu hry," řekl Miller. Podle analytiků by nový směr mohl MySpace prospět a přivést na tuto sociální síť konečně nové uživatele. Pro srovnání - Facebook měl v dubnu 307 milionů návštěvníků, zatímco MySpace méně než 125 milionů. "Pokud se podíváte na to, kolik času lidé stráví hraním her online, zní to velmi zajímavě," dodal Miller. Aby MySpace snížilo náklady, propustilo v minulých měsících 30% svých zaměstnanců v USA.
 

Zdroj: Reuters

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama