msi-nyni-vraci-penize-za-nakup-vybranych-zakladnich-desek-spolu-s-grafickymi-kartami
Novinka MSI nyní vrací peníze za nákup vybraných základních desek spolu s grafickými kartami

MSI nyní vrací peníze za nákup vybraných základních desek spolu s grafickými kartami

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 2. 2015 18:00

Společnost MSI dnes rozjíždí akci, v níž nabízí koncovým uživatelům, kteří si v současnosti u oficiálních prodejců koupí vybrané základní desky spolu s grafickou kartou od MSI, program vrácení části peněz. 

Reklama

Tato akce by měla probíhat ode dnešního dne až do 13. března a zahrnovat celou řadu základních desek MSI s čipsetem X99, rodinu herních základních desek Z97 Gaming, vybrané modely desek s čipsetem H97 a také desku Z97S SLI Krait Edition. Při koupi zmíněných základních desek společně s některou z nejnovějších grafických karet od značky MSI včetně modelů GTX 960, GTX 980, Radeon R9 290 či Radeon R9 270X můžete získat zpět až 1450 Kč. Tato částka se může samozřejmě lišit v závislosti na zvolené kombinaci produktů. 

MSI nyní vrací peníze za nákup vybraných základních desek spolu s grafickými kartami
i Zdroj: PCTuning.cz

Akce probíhá celkem ve 20 evropských zemích a je cílena na zákazníky, kteří si chtějí výhodně sestavit nebo upgradovat svoje PC. K vrácení peněz je nutné vyplnit formulář na této webové stránce do 30 až 60 dnů po uskutečnění nákupu. Po následném schválení formuláře Vám budou peníze vráceny na bankovní účet. 

Zdroj: MSI

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama