logitech-predstavil-mys-s-20-programovatelnymi-tlacitky-video
Novinka Logitech představil myš s 20 programovatelnými tlačítky [+ video]

Logitech představil myš s 20 programovatelnými tlačítky [+ video]

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

15. 6. 2012 10:00 8

Je speciálně určena pro ovládání MMO her jako jsou World of Warcraft, Guild Wars 2 anebo SW: KoToR.

Reklama

Pokud něco Logitech opravdu umí, je to designování myší. Tentokrát si posvítil na MMO hry a vytvořil konkurenci například pro herní myšku Razer Naga se stejným cílem - poskytnout hráči onlinovek komfortní ovládání jeho virtuální postavy a všech jejich dovedností. Výsledek snažení se jmenuje Logitech G600.

Tato myš bude expedována už za dva týdny a to v černé a bílé verzi. O snímání pohybu se na G600 stará laserový senzor s rozlišením 200 - 8200 dpi a signál posílá pomocí USB kabelu do počítače 1000x za sekundu. Za takové parametry by se nemusela stydět ani myš pro FPS.

Dvanáct z celkových dvaceti tlačítek se nachází v prostoru pro palec ve dvou oddělených sloupcích a tak nebudete muset vizuálně kontrolovat, jaké tlačítko právě mačkáte. Postraní tlačítka jsou navíc podsvíceny (lze vypnout) a vybrat si budete moci jednu barvu z celkových 16 milionů. Na myši je speciální G-shift tlačítko, jež poskytuje myši další desítky funkcí bez přepnutí režimu (celkem 3). Ukládání režimů se provádí na interní paměť a nejsou tedy potřebné žádné speciální ovladače.

Nepřehlédněte: Razer vylepšil herní myš Naga se 17 tlačítky

Logitech G600 bude fungovat pod operačními systémy Windows Vista, Windows 7 a Windows 8. Doporučená cena je stanovena na $80.

Zdroj: theverge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama