logitech-predstavil-bezdratovou-herni-mys-g602-a-nove-podlozky-pod-mys
Novinka Logitech představil bezdrátovou herní myš G602 a nové podložky pod myš

Logitech představil bezdrátovou herní myš G602 a nové podložky pod myš

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

28. 8. 2013 10:00 5

Logitech vyvinul novou herní bezdrátovou myš z G série herních myší. Tentokrát se jedná o model G602, která vydrží nabitá až 250 hodin. 

Reklama

Myš se také pyšní Logitech G Delta Zero senzory, které zaručují přesné reakce a umocňují tak zážitek ze hraní. Logitech také vydává dva nové modely podložek pod myš s označením G440 a G240. Tyto nové podložky pod myš jsou optimalizovány pro hraní, jak s nízkým, tak s vysokým DPI.

Když se vrátíme k bezdrátové herní myši G602, jedná se o bezdrátovou myš, která zajistí dlouhodobý provoz bez lagů a bez přerušení. G602 Wireless Gaming Mouse nabídne 250 hodin non-stop výdrže baterie v herním režimu, přičemž při vypnutí herního režimu vydrží myš až 1400 hodin. Jako všechny modelyi z G série herních myší, nabídne i tento přírůstek Delta Zero technologii snímače, který nabídne vysokou přesnost ovládání kurzoru. Myš má dále velmi odolnou konstrukci a mechnické spínače základních tlačítek, které vydrží až 20 milionů kliknutí. Na myši se také nalézá až jedenáct programovatelných ovládacích prvků, které lze nastavit pomocí Logitech Gaming Software. Logitech G602 bude k dispozici za doporučenou cenu 79,99 dolarů, což je asi 1 540 korun.

Logitech představil bezdrátovou herní myš G602 a nové podložky pod myš
i Zdroj: PCTuning.cz

Dobrá myš si zaslouží také dobrou podložku, proto se vraťme k podložkám G440 a G240. Podložka G440 je vhodná pro hraní s vysokým DPI a má jemně strukturovaný povrch s polypropylenu, který je vyztužen jádrem polymeru. Podložka G440 Hard Gaming Mouse Pad je speciálně navržena pro použití s Logitech G myšmi. Podložka je tlusná 3 mm a je složena ze tří vrstev. Očekává se, že herní podložka G440 se začne prodávat za 29,99 dolarů, tedy necelých 600 korun.

Druhá očekávaná podložka Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad, tedy látková herní podložka se začne prodávat za 19,99 dolarů, což je necelých 400 Kč. Podložka je vhodná pro hraní her s nízkým DPI, je tedy ideální pro hráče FPS her. Podložka má 1 mm tlustou gumovou základu, která poskytuje absolutní stabilitu na desce spolu. 

Všechny tyto produkty budou k dispozici v USA a Evropě již v září 2013. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama