lg-optimux-2x-dostal-aktualizaci-na-pernicek-ale-jak-to-bude-s-androidem-4-0
Novinka LG Optimux 2X dostal aktualizaci na perníček, ale jak to bude s Androidem 4.0?

LG Optimux 2X dostal aktualizaci na perníček, ale jak to bude s Androidem 4.0?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 11. 2011 14:00 19

První dvoujádrový telefon na světě se dočkal aktualizace na Android 2.3. Za několik týdnů bude systém dostupný i pro další dva modely – Optimus 3D a Black.

Reklama

Společnost LG jde příkladem ostatním firmám a po měsících pečlivého testování a ladění zpřístupnila pro svůj model Optimus 2X aktualizaci na Android 2.3 Gingerbread.

21. listopadu budou moci svůj systém aktualizovat i majitelé prvního 3D telefonu Optimus 3D. O sedm dní později bude perníček k dispozic také pro Optimus Black. Snahu a nasazení korejskému výrobci nemůžeme upřít a tak si u něj do pomyslného notýsku píšeme hvězdičku.

Mnohé z vás ale také určitě zajímá, jestli se na této modelové řadě dočkáte aktualizace na ještě mokrý Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Zatím jsme se dočkali dvou naprosto protichůdných informací. Jasno v tom zatím nemají ani jednotlivé pobočky.

A tak zatímco jedna tvrdí, že ano, ta druhá naopak uživatelům oznámila, že s novým Androidem počítat nemohou. Technicky zdatnější uživatelé to nejspíše přejdou slovy: „Ještě že tu máme XDA“. Ostatní jsou ale vzati na milost výrobcem, který s nimi hraje podivnou hru na čekanou.

LG Optimux 2X dostal aktualizaci na perníček, ale jak to bude s Androidem 4.0?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: gottabemobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama