lg-g-pro-2-je-phablet-s-5-9palcovym-displejem
Novinka LG G Pro 2 je phablet s 5,9palcovým displejem

LG G Pro 2 je phablet s 5,9palcovým displejem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 2. 2014 08:30

LG oficiálně představilo svůj nový smartphone G Pro 2, který má obří 5,9palcový Full HD displej. Novinka tak bude konkurovat dalším phabletům, především těm od Samsungu a Sony.

Reklama

Rodina tabletomobilů s operačním systémem Android se utěšeně rozrůstá. Další model s operačním systémem od Google představilo korejské LG. Novinka s názvem G Pro 2 se ovládá přes veliký displej s rozlišením Full HD 1080 × 1920 pixelů.

Fotografovat je možné pomocí třináctimegapixelového fotoaparátu, který nepostrádá automatické ostření a blesk. Videa lze nahrávat ve 4K rozlišení, což ocení majitelé nejmodernějších televizorů nebo při 120 snímcích za sekundu v HD kvalitě.

Čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 je taktován na frekvenci 2,26 GHz. Paměť RAM má kapacitu 3 GB, vestavěná uživatelská paměť potom 16 GB nebo 32 GB.

Kříženec od LG používá systém Android ve verzi 4.4 KitKat doplněný o celou řadu chytrých softwarových funkcí, které uživatelům usnadní a zpříjemní jeho používání.

G Pro 2 s rozměry 157,9 × 81,9 × 8,3 milimetru a hmotností 172 gramů používá vyměnitelnou baterii s kapacitou 3 200 mAh. LG začne svůj nový phablet prodávat nejdříve na jihokorejském trhu, ale uvádí, že nový model později nabídne i na dalších trzích. Cena není v tuto chvíli známá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama