lenovo-odhalilo-tablety-yoga-tab-3-a-yoga-tab-3-pro
Novinka Lenovo odhalilo tablety Yoga Tab 3 a Yoga Tab 3 Pro

Lenovo odhalilo tablety Yoga Tab 3 a Yoga Tab 3 Pro

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

5. 9. 2015 12:30

Vedle smartphonů a chytrých hodinek představila společnost Lenovo na výstavě IFA v Berlíně i dvojici tabletů Yoga Tab 3 a Yoga Tab 3 Pro. 

Reklama

Lenovo Yoga Tab 3 je v základní verzi celkem obyčejným low-endový tabletem. Zařízení bude dodáváno ve dvou provedeních s 8“ a 10“displejem. Uvnitř těchto tabletů najdeme procesor Snapdragon 210, 1 GB paměti RAM, 16 GB vnitřní paměti (která bude dále rozšiřitelná skrze microSD karty), 8MPx otočným fotoaparátem a stereoreproduktory. Menší z tabletů bude pohánět baterie o kapacitě 6200 mAh, větší potom baterka s kapacitou 8400 mAh.

Oproti předchozímu modelu se Lenovo Yoga Tab 3 liší také vzhledově – logo Lenova nahradilo logo tabletů Yoga, dočkali jsme se však i trošku pozměněných designových prvků na samotném těle tabletu.

Tato novinka se na pulty obchodů začne dodávat v průběhu října a to za cenu 169, respektive 199 dolarů (tedy asi 4100 a 4800 korun).

Lenovo odhalilo tablety Yoga Tab 3 a Yoga Tab 3 Pro
i Zdroj: PCTuning.cz

Yoga Tab 3 Pro přináší kromě prémiových materiálů i vcelku netradiční vymoženosti, které z něj dělají perfektního multimediálního společníka. Posuďte sami.

Yoga Tab 3 Pro disponuje 10” QHD displejem s rozlišením 2560 × 1600 pixelů. Ten je doplněný projektorem, který dokáže promítat obraz až o velikosti 70”. Aby byl výsledek při promítání co nejdokonalejší, společnost Lenovo tento tablet vybavila čtveřicí předních reproduktorů s podporou Dolby Atmos.

Nový multimediální tablet od Lenova pohání 4jádrový procesor Intel Atom x5-Z8500 takovaný na 2,24 GHz a 2 GB paměti RAM. Uvnitř tabletu dále najdeme 32/64 GB úložného prostoru, z nichž si něco uzme předinstalovaný Android 5.1 Lollipop s nadstavbou Vibe UI, a 10200 mAh baterii. O fotografie se postará 13MPx zadní fotoaparát o selfie a videohovory potom 5MPx přední senzor. 

Taktéž Pro verze tabletu Yoga Tab 3 se na pulty obchodů dostane už v průběhu října. Cena tohoto tabletu v základním provedení byla stanovena na 499 dolarů (cca 12 tisíc korun), za verzi s větším uložištěm, či s 3G/4G modulem si samozřejmě ještě připlatíme.

Lenovo odhalilo tablety Yoga Tab 3 a Yoga Tab 3 Pro
i Zdroj: PCTuning.cz

Lenovo odhalilo tablety Yoga Tab 3 a Yoga Tab 3 Pro
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Phone Arena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama