konference-oracle-code-zavita-do-prahy
Novinka Konference Oracle Code zavítá do Prahy

Konference Oracle Code zavítá do Prahy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 4. 2017 23:00

Praha byla vybrána jako jedna z dvaceti světových destinací, kde proběhne konference Oracle Code. Ta je určena odborníkům z řad programátorů a vývojářů, kterým poskytne know-how o vývoji moderních webových, mobilních, cloudových a dalších aplikací.

Reklama

Místem konání konference je Kongresové centrum Praha (ulice 5. května 1640/65, Praha 4, Nusle). Akci odstartuje Adam Bien, konzultant a přední expert na technologii Java, přednáškou Enterprise Java.next. Už tato přednáška slibuje něco jiného než promítání nudných slajdů – je přímo označena jako „slideless“. I další program přinese spoustu cenných odborných informací, ovšem podané budou zábavnější formou, než jak je na tradičních konferencích zvykem.

Jak se ukázalo i na předchozích konferencích cyklu Oracle Code, přednášející dokáží zprostředkovat své technické znalosti názorným způsobem. Konference zahrnuje klasické přednášky, technickou sekci i praktická cvičeni. Účastníci pražské akce se mohou těšit i na Jakuba Nešetřila, CEO společnosti Apiary, která se nedávnou akvizicí stala součástí Oracle. Jeho přednáška se zaměří na téma tvorby moderních aplikací s využitím API, mikroslužeb a chatbotů. K dalším významným prezentátorům budou patřit Siddhartha Agarwal, viceprezident pro strategii a řízení produktů ve společnosti Oracle, a Stephen Chin, ředitel Oracle Technology Network.

Na konferenci Oracle Code bude možné se seznámit s nejnovějšími trendy, jako jsou mikroslužby, kontejnery, chatboty, umělá inteligence a strojové učení či model vývoje, testování a provozu DevOps. Tématem bude rovněž vývoj softwaru v prostředí Java, Node.js a dalších jazycích podporovaných v rámci databáze Oracle, MySQL a databází NoSQL. Obecně bude důraz kladen také na trendové open source technologie, nebudou chybět ani přednášky věnované speciálně vývoji cloudových aplikací. Účastníci konferencí Oracle Code mohou v interaktivním prostředí přímo pracovat s nejnovějšími technologiemi. Jednacím jazykem konference je angličtina.

Konference Oracle Code zavítá do Prahy
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama