Klasická 3D řežba Requiem: Avenging Angel zdarma na GOGu
i Zdroj: GOG
Novinka Klasická 3D řežba Requiem: Avenging Angel zdarma na GOGu

Klasická 3D řežba Requiem: Avenging Angel zdarma na GOGu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

9. 9. 2023 13:50

O výprodeji probíhajícím v současnosti na GOGu jsme již psali, stejně tak bylo i zmíněno, že hry zdarma se tam točí jako brigádníci u McDonalda.

Reklama

Kdyby vám to uniklo, tak na GOGu probíhá podzimní výprodej a potrvá ještě dva dny. A v rámci výprodeje se dávají hry zdarma. Nyní můžete chňapnout po staré klasické 3D akci Requiem: Avenging Angel. Ta je zajímavá tím, že se mohutně opírá o biblické záležitosti a hrajete za služebníka božího, čili za anděla jménem Malachi. Příběh je poměrně nevšední, Bůh nebyl úplně spokojen se stvořením lidstva, jelikož se ukázalo, že lidé jsou podlí, zákeřní, chamtiví, vraždí, kradou a tak dále. Tudíž se rozhodoval co s tím. Ale někteří andělé nechtěli čekat, proto mají plán jak lidstvo srovnat do latě a vtrhli na Zemi. No a vy je musíte vypráskat a zastavit jejich machinace. 

Památný je začátek hry, kde se jako anděl musíte protlouct na Zemi skrz Očistec, což je vskutku (na tu dobu) hustá podívaná. Na vaší cestě posvěcené spravedlivým hněvem se dostanou k užitku i kouzla a ne jen brokovnice a kulomety. Requiem: Avenging Angel je v podstatě čistá akce, ale s požehnáním samotného Boha. A s ním si to nechcete rozházet, takže si hru přidejte do knihovny a konejte boží vůli. Amen. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama